Onze producten
123Calculeren is het nieuwste product van Pacosoft B.V.. Dit product is uitermate geschikt voor bedrijven die op regelmatige basis calculaties maken gebaseerd op materialen en uren. Door de eenvoudige werking kan iedereen binnen enkele ogenblikken aan de slag. Gebruikmakend van eigen artikelbestanden kunt u snel en eenvoudig een kostenraming opstellen. Via één druk op de knop wordt de calculatie omgezet in een offerte die naar wens naar MS-WORD of MS-Excel geëxporteerd kan worden. Door het importeren van uw specifieke prijslijst van uw leverancier kunt u gebruik maken van uw eigen (inkoop-)prijzen.

Via de website van 123Calculeren kunt u direct een abonnement aanvragen, waarna u binnen enkele ogenblikken toegang verkrijgt tot de applicatie en aan de slag kunt. Zonder hoge investeringen vooraf en zonder een langlopend contract.

Zie voor meer informatie : www.123calculeren.nl

“...123Calculeren is het nieuwste product van Pacosoft B.V....’’“...Vraag ons naar de mogelijkheden op gebied van Maatwerk, Outsourcing en Website ontwikkeling...’’
 
  Disclaimer