Over ons


Pacosoft B.V. is een jong bedrijf, wat zich bezig houdt met de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van state-of-the art online softwareproducten. Door onze veelzijdige ervaring, onze hands-on aanpak en het gebruik van nieuwe techieken kunnen wij als geen ander snel inspelen op de wensen van onze klanten en op behoeften in de markt.

Wij ontwikkelen voornamelijk online softwareproducten, waarbij wij ons richten op zowel onze eigen standaard producten, als op specifieke maatwerkproducten volledig naar wens van de klant. Onze klantengroep voor standaard software bevindt zich met name onder de ZZP'ers in de bouw- en installatiebranche, waarbij wij, in tegenstelling tot bijna alle andere aanbieders in deze markt, geen hoge instapbedragen, geen langdurige implementatietrajecten, geen langlopende contracten en geen dure opleidingen hanteren. Onze producten kunnen zeer snel en tegen lage kosten in gebruik genomen worden, waarbij onderlinge afspraken duidelijk en transparant zijn.

Voor onze ontwikkelingen hebben gekozen voor nieuwe, maar bewezen technieken en producten waaronder Microsoft Visual Studio (C#), Micosoft .NET 3.0, Microsoft SQL Server 2008, ASP.NET. Voor specifieke funtionaliteiten ontwikkelden wij een eigen bibliotheek om snelheid en gebruiksgemak te kunnen blijven garanderen. Pacosoft B.V. ontwikkelt niet alles zelf. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van reeds bestaande, bewezen online producten en diensten van partijen die zich op die gebieden gespecialiseerd hebben. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan bedrijfsgegevens van de KvK of aan specifieke artikel- en productgegevens van 2BA.

Pacosoft B.V. heeft haar ontwikkelafdeling ondergebracht in het buitenland. Daardoor kunnen wij beschikken over goed opgeleide technische medewerkers, die onder leiding van Nederlandse managers geconcentreerd kunnen werken aan nieuwe technieken en producten tegen lage tarieven.

...Moderne maar bewezen technieken......Ontwikkelen in het buitenland houden onze kosten laag en onze tarieven scherp...
 
  Disclaimer