Welkom bij Pacosoft B.V.


Functionele, betrouwbare en betaalbare software is belangrijk voor uw bedrijf. U kunt sneller en eenvoudiger werken, fouten voorkomen en tijd en kosten besparen. Liefst zonder al te grote risico's en investeringen, maar met vernieuwende, veilige en betaalbare software.

Volgens Pacosoft B.V. is het tijd voor een nieuwe aanpak op gebied van ICT. In de afgelopen periode ontwikkelden wij bijvoorbeeld een gloednieuwe moderne applicatie voor de bouw- en installatiebranche. De functionaliteiten van het programma sluiten perfect aan op de dagelijkse werkpraktijk van de ZZP'er in de bouw- en installatiebranche. Echter door de eenvoud en doorzichtigheid van de applicatie is deze ook direct toepasbaar binnen andere branches, zoals bijvoorbeeld de verzekeringsbranche of de dienstverlenende sector.

Software as a Service (SaaS) maakt werken betaalbaar.
De bedrijfsvoering van Pacosoft B.V. is gebaseerd op het Software as a Service concept. Dit houdt in dat u het gebruiksrecht huurt voor een vast laag bedrag per maand. Inclusief back-ups en updates. Zonder hoge investeringen vooraf en jaarlijkse onderhoudskosten. Doordat onze software niet op uw lokale computers geïnstalleerd hoeft te worden, zijn er geen hoge investeringen nodig voor uitbreidingen aan uw computers of netwerk en is uitgebreid systeembeheer overbodig. Updates en vernieuwingen worden door onze ervaren deskundige medewerkers uitgevoerd, zonder dat u daar last van heeft. U heeft altijd de beschikking over de laatste versie. Zo wordt werken voor elke organisatie betaalbaar!

“...Software as a Servcie (SaaS) maakt werken betaalbaar...’’“...Geen hoge investeringen vooraf, geen onaangename verrassingen achteraf...’’
 
  Disclaimer